Ambachtelijke paté's

De basis van de paté is de lever. Deze wordt vermengd met ingrediënten als spek, kruiden, specerijen, groenten en wijn of cognac. Dit mengel wordt op klassieke wijze, bij een lage temperatuur en au bain-marie, in de oven gebakken.

 

Wildpaté's

Tijdens het wildseizoen is er een keur aan ambachtelijke wildpaté's verkrijgbaar. Een culinair hoogstandje en veel gegeten met veenbessen of uienconfituur. Naast paté is een diversiteit aan foie gras van de beste merken verkrijgbaar.

Foie gras

De vette lever (foie gras) van de gans of eend is uitermate geschikt om heerlijke paté van te maken. De eendenlever heeft een uitgesproken smaak, terwijl de ganzenlever verfijnder en geraffineerder is. Door de fijne smaak is foie gras uitermate geschikt als voorgerecht, koud of warm.

Bereikbaarheid en service

thumb Poeliersbedrijf Hazenbroek - De Winkel.2

  • 5 minuutjes vanaf de A29 (afslag 21).
  • Gratis parkeren voor de deur, altijd plek.
  • Een deel van de eigen productie wordt in handige porties ingevroren.

Route en contact